Over ons

Begro installatie is een familie bedrijf opgericht in 1984 door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u snelle en vakkundige oplossingen aanbieden tegen scherpe tarieven.
Wij van Begro installatie bestaan uit een klein team van monteurs waarbij ieder zijn eigen expertise heeft hierdoor kunnen wij functioneren als een totaal installateur.
Omdat elk van onze monteurs een andere expertise heeft kunnen wij u een totaal oplossing bieden voor al uw verbouwingen en aanpassen in huis en kantoor.
Waarbij de persoonlijke aandacht en service centraal staat.

Hieronder een greep uit de reacties van onze opdrachtgevers:

Carolien Lepelaar5 sterren — Goede service, zeer tevreden!!!!!!!!

Ingrid Schonenberg5 sterren — Topbedrijf!!!!

Rob Boef5 sterren — Vandaag een nieuwe groepenkast geleverd en geplaatst. Keurig werk geleverd, alle oude rommel verwijderd en (rand)apparatuur netjes aan de wand geplaatst en aangesloten. Keurige prijs en prima werk.

Betty Moes5 sterren — De werkzaamheden ter voorbereiding van onze nieuwe keuken naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeker een aanrader, de heren hebben goed werk geleverd en voor een schappelijke prijs. Krijgen van ons alle lof!

Elsje de vries5 sterren — De redders in deze donkeren dagen voor kerst! Er was Mega pech kortsluiting. Kreeg via via bij toeval hun telnr. En wat Ben ik daar blij mee! Wat een service ! Dezelfde dag kwam de hulp. Eerste ehbo gedaan. En gister is de nwe stoppen kast geïnstalleerd. Goed en netjes en vakkundig werk! Goede afspraken mee te maken. Komen die ook na! Kortom zeer zeer tevreden! Zal zeker begro installatie adviseren ! Wij weten jullie te vinden. Telnr. Opgeslagen! Bedankt.

Maybe line5 sterren — Wij hadden een lekkage gehad in de meterkast en de brandmelder. Hierdoor moesten ze beide vervangen worden. We hadden eerst automatisch het bedrijf gebeld die dit geïnstalleerd heeft in onze woning, maar heb 3 weken moeten wachten op een goeie offerte (werd eerste keer niet goedgekeurd door de verzekering). Ik heb er 2x achter aan moeten bellen en moeten mailen en was toen helemaal klaar met het bedrijf, waar ik niet een vriendelijk aangesproken werd. Via via kwamen we terecht bij Begro. Ik had dezelfde dag nog een offerte en ze konden zodra het goedgekeurd was door de verzekering binnen een week langs komen!! We zijn erg tevreden over de service. Naast dat ze erg vriendelijk zijn, krijg je de offerte snel, kun je snel een afspraak maken en wordt alles netjes geplaatst. Wat erg fijn is als je alle drama van een lekkage achter de rug hebt en dit snel wilt afronden. Daarnaast waren ze ook nog eens een stuk goedkoper!! Wat ook wel prettig is natuurlijk smile-emoticon Ik zou ze zeker aanbevelen aan andere mensen en we zijn erg blij dat we bij dit bedrijf terecht zijn gekomen. Super bedankt voor de service. Echt top!!