Loodgieters

Hieronder een greep uit onze werkzaamheden.

Cv storing

Een Cv storing is erg vervelend en wij van Begro installatie maken er een prioriteit van om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn dus ook in de avond of in het weekend. Onze monteurs kunnen het probleem snel achterhalen en bespreken vooraf met u de kosten van de Cv reparatie.
Wat kunt u zelf doen aan de Centrale verwarming storing? Controleer de waakvlam van de Cv ketel en de waterdruk (Tussen 1,5 a 2.0 bar). Tevens kunt u de Cv ketel resetten door middel van de reset knop. Is de storing hier niet mee opgelost? neem van contact met ons op en wij sturen 1 van onze verwarming monteurs langs.

Cv onderhoud

Waarom heeft uw Cv ketel onderhoud nodig?

• Zuiniger stoken van de ketel.
• Veiligheid voor u zelf en uw gezin.
• Verlenging levensduur van de Cv ketel.
• Storingskans aanzienlijk verminderen.

Eigenlijk is het vanzelf sprekend dat verbrandingstoestellen onderhouden moeten worden helaas komen onze verwarming monteurs nog regelmatig ketels tegen waarbij dit niet genoeg is gedaan. Bij een cv onderhoudsbeurt wordt onder andere de ketel gereinigd eventuele defecten gerepareerd de ketel bijgevuld en ontlucht. Tevens is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten.

Cv ketel vervangen

De meeste cv ketel slijtage vindt plaats tussen de leeftijd van 12 tot 15 jaar, Als de reparatie kosten van de cv ketel stijgen dan is het verstandig om bij deze leeftijd de overweging te gaan maken van vervangen of repareren. Wij van Begro installatie adviseren u graag, uiteraard geheel vrijblijvend.

De voordelen van een nieuwe Centrale verwarmingsketel.

• Zuiniger in verbruik en verbruikskosten.
• Zuinig voor het milieu.
• Meer warmwater mogelijkheden.
• Garanties.
• Storing vrij de aankomende jaren.

De techniek in de Cv branche staat gelukkig niet stil, de meest uiteenlopende innovaties worden bedacht en het milieu staat centraal bij elke ontwikkeling . Vanwege een gezonde concurrentie tussen de CV fabrikanten en installateurs profiteren de consumenten van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bent u al zover over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe Cv ketel? Dan bieden wij van Begro installatie u de gelegenheid gebruik te maken van onze expertise.

Lekkage

Lekkage is een lastig probleem, wat vrijwel altijd direct voor problemen zorg. Heeft u last van lekkage wees er dan snel bij! Wateroverlast veroorzaakt vaak ernstige schade het water trekt in de muren, vloeren en plafonds wat op haar beurt weer zorgt voor lelijke plekken en uiteindelijk zelfs schimmel het herstellen van waterschade is erg duur wees daarom snel in geval van lekkage.

In Almere t’gooi en omstreken zijn wij uw specialist bij lekkage. Of het nu gaat om een lekkende waterleiding, lekkage in uw badkamer of een lekkend dak onze monteurs staan voor u klaar! Wij zoeken het probleem voor u op en bieden een passende oplossing.

Loodgieter installatie / renovatie

Voor kleine loodgieters werkzaamheden zoals het plaatsen van een buitenkraan, verleggen van een waterleiding of misschien het plaatsen van sanitair tot het compleet renoveren van uw badkamer, woning of bedrijf wij staan voor uw klaar.
Vaak gaat een Cv, water installatie gepaard met het renoveren van de elektra wij bieden de mogelijkheid dit als team aan te pakken de monteurs van Begro installatie zijn nauw op elkaar afgestemd dit bespaard u tijd en geld en neemt u een stukje stress van een verbouwing of renovatie uit handen waarbij u dit zelf moet regelen. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren.

Sanitair installaties

Heeft u plannen om uw badkamer of toilet te verbouwen graag helpen wij u hierbij van het tegelwerk, leiding werk, tot het plaatsen van het sanitair. Begro installatie komt bij u langs om uw wensen te bespreken en tot een passend ontwerp te komen.
Design radiatoren, jacuzzi een sauna? u kunt het zo mooi maken als u zelf wilt.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!