Installatie werkzaamheden

hieronder een greep uit onze diverse installatie werkzaamheden:

Kabeldraagsystemen

Bij kabeldraagsystemen kunt u onder andere denken aan de montage en/of levering van:

• Kabelgoot
• Wandgoten installatie
• Ladderbaan montage
• Vloergoot
• Draadgoot
• Energiezuilen

Kabelgootsystemen zijn vaak de basis voor een goede installatie en wordt gebruikt voor diverse doeleinden. Zoals het dragen en wegwerken van bijvoorbeeld de elektrotechnische installatie alle bekabeling kan hierin verwerkt worden. Zowel de zwakstroom en de sterkstroom installatie. Tevens wordt het vaak gebruikt voor de montage van verlichting of er worden werkplekken gecreëerd met het plaatsen van wandgoten en energie zuilen.

Wij kunnen voor u een volledig goot plan maken aan de hand van uw project.

Enkele grote merken waarmee wij werken zijn Legrand, Stago en OBO betterman.

Lichtlijnen

tekst…….

Ventilatie systemen

Warmte terug win installatie – Wtw

Gebalanceerde WTW ventilatie

In veel nieuwbouw en renovatie woningen wordt tegenwoordig gekozen voor een gebalanceerd WTW ventilatiesysteem. In dit systeem staat het terug winnen van warmte centraal en bespaard u dus op verwarming kosten. Dit systeem zorgt voor een perfect binnenklimaat en gaat gepaard met een aanzienlijk lager energieverbruik.

Werking van het systeem

Via de professioneel gemonteerde ventilatie kanalen wordt er lucht uit de keuken, badkamer en toilet gezogen. De unit zorgt voor een eigen aanvoer van verse warme lucht in tegenstelling tot een normale mechanische ventilatie waarbij toevoer van lucht plaats vind door roosters in muren kozijnen en ramen waardoor u weer extra zal moeten verwarmen in uw woning.

Het ventilatie systeem WTW unit bestaat uit 2 ventilatie motoren, één om oude en vochtige lucht af te voeren en een om de verse buitenlucht in te voeren. Hierbij wordt de oude afgevoerde warme lucht door de unit gevoerd en verwarmd hierbij de nieuwe aangevoerde buitenlucht en zal dus reeds verwarmd uw woning binnen komen.

Regeling van het systeem

De warmte terug win installatie kunt u altijd zelf regelen door middel van een drie-standenschakelaar. Hierbij kunt u kiezen voor laag, midden en een hoge stand.

Mechanische ventilatie

Doormiddel van mechanische ventilatie ververst u constant de lucht in uw woning of appartement. De ventilatie unit zuigt voortdurend lucht weg uit de ruimtes waar ventilatie is gemonteerd. Schone lucht wordt bij dit systeem aangevoerd via open ventilatie roosters en ramen met ventilatie strip.

Goede ventilatie is zeer belangrijk voor schone gezonde lucht in uw woning. Mechanische ventilatie is hier in veel situaties een goede toepassing wij van Begro installatie adviseren u graag hierbij.

De gemiddelde ventilatie units hebben een leven van 15 jaar soms langer mits goed onderhouden. Heeft u groot onderhoud aan uw unit nodig of moet er een nieuwe motor geplaats worden dan kunt u de overweging maken om over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe eco zuinige unit. Tegenwoordig zijn er veel units op de markt die niet alleen in aanschaf goedkoper, stiller en krachtiger zijn maar tevens ook energiezuinig u zult dus besparen op energie kosten en tevens beter ventileren.

Bij de bediening van de moderne units heeft u de keuze om over te stappen tot draadloze bediening dit geeft u de mogelijkheid om uit te breiden met meerdere schakelaars op diverse plaatsen in uw woning.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!