Elektrotechniek

Begro installatie is uw elektricien in Almere ‘t Gooi en omstreken.
Wilt u in uw woning of bedrijf elektrotechnische aanpassingen doen zoals het vervangen van uw groepenkast tot het realiseren van een compleet nieuwe installatie dan staan onze elektriciens voor u klaar.
Een kleine greep uit onze werkzaamheden;

Groepenkast aanpassen / vervangen
Renovatie / uitbreiding van uw woning en bedrijf
Beveiligings installaties
Intercomsystemen plaatsen
Keuken installatie aanpassen
Verlichting
Elektra storing

Groepenkasten aanpassen of vervangen

Er zijn diverse redenen om uw groepenkast te vervangen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een extra groep of aardlekschakelaar wat niet meer mogelijk is in uw huidige groepenkast.
Omdat u een nieuwe keuken heeft aangeschaft waarbij u diverse extra groepen nodig heeft en uw groepenkast aangepast moet worden naar een 3-fase uitvoering.
Omdat u lekkage en of brandschade heeft opgelopen dit is over het algemeen een verzekering kwestie waarbij u een offerte moet indienen bij uw verzekeraar deze kunt u gratis bij ons aanvragen.
Wij komen bij u langs om de schade te bekijken en geven een eerlijk en professioneel advies.
Onze groepenkasten hebben een standaard garantie periode van 5 jaar op de montage en componenten.
Wij werken met groepenkasten van het merk Sneijder , Hager , Attema gaat uw voorkeur uit naar een ander merk dan is dit ook mogelijk.

Renovatie van uw woning en bedrijf

Het compleet of deels renoveren van uw elektrotechnische installatie in uw bedrijf of woning vraagt om vakkennis en ervaring waarover Begro installatie beschikt.
Wij verzorgen renovatiewerkzaamheden voor zowel zakelijk als particuliere klanten in de utiliteitsbouw, woningbouw en de industriële sector.
Het compleet renoveren van een woning kan o.a. bestaan uit het aanleggen van nieuwe leidingen, het trekken van draad, schakelmateriaal inbouwen of verplaatsen en voorzien van aarding.
In frezen van diverse leidingen in de muren het vervangen van de groepenkast, schakelingen aanpassen en extra groepen plaatsen.
Soms kan er nog een deel van de installatie gebruikt worden of het leidingwerk graag denken wij met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden neem contact met ons op voor een passende offerte.

Beveiligings Installaties

Bij beveiligingsinstallaties kunt u o.a. denken aan inbraakbeveiliging, camera systemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, intercomsystemen en noodverlichting.
Wij kunnen vrijblijvend één van onze specialisten bij u langs laten komen om de mogelijkheden te bespreken en aan de hand van uw wensen een passende offerte te maken..

Keuken installatie aanpassen

Bij de aanschaf van een keuken komt vaak meer kijken dan gedacht wordt zoals het verplaatsen van stroompunten en het verplaatsen van waterleidingen en afvoeren.
Het aanleggen van extra groepen voor bijvoorbeeld een oven, kookplaat of een vaatwasser.
Onze elektra monteur en loodgieter kunnen deze werkzaamheden voor u verzorgen het voordeel hiervan is dat u niet zelf opzoek hoeft naar meerdere bedrijven voor diverse werkzaamheden.
Tevens zullen wij dit wanneer mogelijk voor u inplannen op dezelfde dag om u tijd en geld te besparen.

Verlichting

Wilt u een bepaalde sfeer of functie creëren met de verlichting in uw bedrijf of woning of wilt u simpel weg de verlichting laten plaatsen die u heeft aangeschaft dan kunnen onze elektriciens u hierbij helpen.
U kunt kiezen voor functionele verlichting in bijvoorbeeld een werkplaats of kantoor, U kunt ook kiezen voor sfeerverlichting in uw woning of bedrijf sfeerverlichting wordt vaak gecombineerd met dimmers.
Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor energie zuinige verlichting door te kiezen voor led verlichting hiermee kunt u energie besparen en tevens heeft deze verlichting een langere levensduur.
Het plaatsen van tuinverlichting of gevelverlichting behoort ook tot onze werkzaamheden dit zorg niet enkel voor sfeer maar zorgt ook voor een stukje veiligheid tijdens de donkere dagen u kunt kiezen om te werken met sensoren of tijdschakelaars.
Wij kunnen een compleet verlichtingsplan voor u maken aan de hand van uw wensen en budget.

Elektra storing

Het oplossen van een elektra storing behoort ook tot onze specialiteit binnen almere rekenen wij geen voorrijkosten. Een storing kan onder andere komen door een sluiting in de bedrading een defect apparaat in huis, overbelasting een defect in het schakelmateriaal of de groepenkast. Vaak hebben wij een storing binnen een uur opgespoord en zullen wij een passende oplossing bieden.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor al uw elektra werkzaamheden!